Gezellige babykraampjes in Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Voor het eerst in de tienjarige geschiedenis van de WZA-kraammarkt wordt een najaarseditie georganiseerd. Dit gezellige evenement is bedoeld voor (aanstaande) mama’s, papa’s, oma’s, opa’s en andere geïnteresseerden. De kraammarkt is op zaterdag 29 oktober 2016 in de centrale hal van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen. Dit meldt het Wilhelmina Kinderziekenhuis Assen.

Net als vorige edities staat de najaarskraammarkt van oktober weer stampvol gezellige standjes met handige en leuke producten voor zwangeren, jonge moeders en baby's. Er zijn onder andere kinderopvang- en kraamorganisaties en (borst-)voedingsdeskundigen aanwezig, evenals doula’s en aanbieders van bijvoorbeeld zwangerschapsgym. Ook voor (toekomstige) vaders, opa's en oma's zijn er veel leuke stands vol kraamcadeautjes, kleertjes, geboortekaartjes en babyfotografie. Tevens kunnen bezoekers bijvoorbeeld naamknuffels laten borduren. De kraammarkt van het WZA is in afgelopen tien jaar uitgegroeid tot hét kraamevenement van het noorden, met een grote verscheidenheid aan standhouders.

Het vind plaats in het Wilhelmina Kinderziekenhuis Assen aan de Europaweg-Zuid 1. Het duurt van 10.30 tot 15.30 uur en voor meer informatie kan gekeken worden op www.kraammarktwza.nl.

Door: Redactie Nationale Zorggids