Normal_chirurg

De vakgroep Orthopedie van Treant Zorggroep heeft drie nieuwe orthopedisch chirurgen aangesteld. Hun specifieke deskundigheid zorgt ervoor dat patiënten in de ziekenhuizen van Treant beter geholpen kunnen worden. Dat meldt RTV 1.

Omdat orthopedisch chirurg Peter Kamstra met pensioen ging, was er vraag naar versterking. Door drie nieuwe chirurgen in dienst te nemen, kan het gehele pakket aan orthopedische zorg op de locaties van Treant, waaronder het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal, worden gegarandeerd. De extra mankracht zorgt dat de continuïteit van de zorg niet in gevaar komt.

Elke orthopedische chirurg heeft zijn eigen kwaliteiten. De een houdt zich bezig met alles wat met de knie te maken heeft. De ander is gespecialiseerd in schouder-, pols- en elleboogoperaties. Daarnaast behoren ook traumatologie en operaties in de heup, voet en enkel tot de nieuwe specialiteiten.

De overeenkomst tussen de drie nieuw aangestelde chirurgen is kwaliteit. Er wordt nauw samengewerkt en door elkaar kritisch te volgen wordt de zorg voor patiënten veiliger. Ook de fijne werksfeer tussen de collega’s draagt bij aan positieve resultaten.

Door: Redactie Nationale Zorggids