Logo_treant

Op woensdag 12 oktober wordt er in het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal een minisymposium over reumatische aandoeningen gehouden door Treant Zorggroep. Aandoeningen die vaak voorkomen en de verschillende behandelmogelijkheden ervan staan centraal tijdens de bijeenkomst. Dat meldt RTV 1.

Het symposium is onderdeel van de WereldReumaDag op 12 oktober. De polikliniek Reumatologie van het Refaja en reumapatiëntenvereniging ReumActief zijn verantwoordelijk voor de organisatie. Zij hopen dat patiënten, verpleegkundigen en andere belangstellenden in groten getale op het minisymposium afkomen.

Thema's als medicatie, pijnstilling, veel voorkomende reumatische aandoeningen en revalidatiemogelijkheden komen aan bod op woensdag 12 oktober. Van 16.30 tot 20.00 is de Zwartsenbergzaal in het Refaja in Stadskanaal het decor van het symposium. Bezoekers kunnen gratis naar binnen. Inschrijven kan vanaf 1 september via telefoonnummer 0599 65 45 26 of via het aanmeldformulier op de site van Treant Zorggroep: https://www.treant.nl/nieuws/minisymposium-reumatische-aandoeningen.

Door: Redactie Nationale Zorggids