Normal_mantelzorg_thuiszorg_ouderen_verpleging_wijkverpleging_verpleegkundige

Afgelopen vrijdag 10 november vond de dag van de mantelzorger plaats. Drie mantelzorgers uit de gemeente Borger-Odoorn ontvingen die dag een bloemetje van wethouder Frits Alberts en Trijna van der Veen van welzijnorganisatie Andes. Dat meldt de gemeente Borger-Odoorn.

De gemeente Borger-Odoorn wil haar waardering voor mantelzorgers op deze manier tot uiting brengen. "Wij hechten veel waarde aan mantelzorgers. We besteden op een dag als vandaag graag extra aandacht aan inwoners die voor langere tijd, onbetaald zorgen voor een hulpbehoevende persoon uit hun omgeving", aldus wethouder Frits Alberts.

De drie mantelzorgers die in het zonnetje zijn gezet, zijn opgegeven door bekenden uit hun omgeving. Een van deze mantelzorgers ondersteunt zelfs andere mantelzorgers. Daarom werd aan deze mantelzorger een speciale prijs uitgereikt, als blijk van waardering. 

Alle mantelzorgers in de gemeente Borger-Odoorn worden enorm gewaardeerd voor hun inzet. De mantelzorger die zich hadden opgegeven voor een 'waardering tegoedbon', krijgen deze binnenkort uitgereikt. 

Door: Redactie Nationale Zorggids