Interzorg Wijkzorg opent nieuw steunpunt in Rolde

Om haar huidige en toekomstige cliënten nog beter te kunnen ondersteunen en zichtbaarder en toegankelijker te zijn in de wijk, opent Interzorg Wijkzorg op maandag 6 maart een steunpunt aan de Grolloërstraat 4 in Rolde. Dit meldt Interzorg.

Interzorg ondersteunt mensen om hun eigen leven voort te zetten, met dagelijkse en specialistische zorg in Noord- en Midden-Drenthe. Niet alleen op eigen locaties, maar ook bij de mensen thuis. Interzorg Wijkzorg maakt het mogelijk dat mensen zo lang als mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

Om nog zichtbaarder en toegankelijker te zijn, opent Interzorg de komende maanden diverse steunpunten in haar verzorgingsgebied. De eerste is het steunpunt in Rolde, midden in het centrum aan de Grolloërstraat 4. Iedere maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur is iedereen uit Rolde en omgeving van harte welkom in dit steunpunt. De wijkverpleegkundige is dan aanwezig om antwoord te geven op alle vragen over (ouderen)zorg bij de mensen thuis. Voor een afspraak op een ander tijdstip kan contact worden opgenomen met de wijkverpleegkundige in Rolde via 06 – 12 53 67 17.

Iedereen die nieuwsgierig is naar het steunpunt is welkom bij de opening op 6 maart, van 15.00 tot 18.00 uur, en kan daar onder andere kennismaken met de wijkverpleegkundige Karin Wools. De officiële opening zal rond 17.00 uur worden verricht.

Door: Redactie Nationale Zorggids