Gratis dagje uit voor jonge mantelzorgers Midden Drenthe

Speciaal voor jonge mantelzorgers organiseert Welzijnswerk Midden Drenthe op zaterdag 17 december een dagje uit. Op de planning staat een bezoek aan attractiepark Slagharen. Dit meldt de Krant van Midden Drenthe.

Het uitje is gericht op jonge mantelzorgers met een leeftijd tot twintig jaar, die opgroeien in een gezin waarin iemand langdurig ziek is. Dit kan gaan om een lichamelijke of psychische ziekte, een handicap of een ernstige verslaving. Welzijnswerk organiseert jaarlijks één of twee dagen waarop de jonge mantelzorgers er even tussenuit kunnen. Op zo’n dagen dragen ze niet de zorgen van thuis met zich mee, maar kunnen ze simpelweg even genieten.

Iedere jonge mantelzorgers die geïnteresseerd is om mee te gaan met dit uitje, kan contact opnemen met Grietje ten Hoeve, via het e-mailadres g.tenhoeve@welzijnswerkmd.nl of door te bellen naar 088 – 16 51 200. Ook voor vragen kan met ten Hoeve contact worden opgenomen. De dag zelf begint om 10.00 uur vanaf de Nassaukade 4 in Beilen en duurt tot ongeveer 19.15 uur. Eten en drinken wordt verzorgd en deelname is gratis.

Door: Redactie Nationale Zorggids