Normal_ouderen_handen_thuiszorg_steun

Op dinsdag 27 september wordt in Westerbork een bijeenkomst georganiseerd met als onderwerp ‘Langer zelfstandig thuis wonen in Westerbork’. Tijdens de bijeenkomst worden inwoners uit Westerbork geïnformeerd over veranderingen in de zorg. Dat meldt de gemeente Westerbork.

De afgelopen tijd is er veel veranderd op het gebied van zorg en wordt erop gestuurd dat mensen langer zelfstandig thuis blijven wonen. Die veranderingen brengen allerlei vragen met zich mee. Wat is ervoor nodig om langer thuis te blijven wonen? Welke voorzieningen en diensten zijn nodig en wat kunnen inwoners zelf?

Om erachter te komen hoe de inwoners van de kern Westerbork hierover denken organiseren Belangenvereniging Westerbork, Welzijnswerk Midden-Drenthe en de gemeente Midden-Drenthe samen een informatieavond. Tijdens deze avond wordt men geïnformeerd over de veranderingen in de zorg en is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over wat er nodig is om plezierig langer huis te kunnen blijven wonen in de kern Westerbork. Meer informatie over het programma en aanmelden via: https://www.middendrenthe.nl/website/!suite05.scherm1070?mNwb=39263&mNwc=204&mArc=0

Door: Redactie Nationale Zorggids