Voorlichtingsdagen voor slechtziende ouderen in Wilhelmina Ziekenhuis

Interzorg Hendrik Kok uit Rolde organiseert dit jaar opnieuw diverse voorlichtingsbijeenkomsten over slechtziendheid bij ouderen die zelfstandig wonen. Deze bijeenkomsten zijn open voor iedereen, van belangstellenden tot mensen die al slechter gaan zien of dit in de nabije toekomst verwachten. Dit meldt de Assercourant.

Interzorg Hendrik Kok is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een visuele beperking. Gedurende de bijeenkomst zal bijvoorbeeld informatie gegeven worden over de zorg en begeleiding waarin Hendrik Kok kan voorzien voor slechtzienden. Daarnaast wordt er informatie gegeven over manieren waarop slechtzienden toch zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven leven. Tot slot is er ook aandacht voor specifieke vragen en problemen die tijdens de bijeenkomst naar voren komen.

De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op woensdag 14 september van 13.30 tot 16.00 uur in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Ook op 7 december zal er op deze locatie eenzelfde bijeenkomst plaatsvinden. Opgeven voor de voorlichtingsbijeenkomst kan door te bellen naar het serviceloket van Interzorg Hendrik Kok via 0592 – 24 20 20 of door te mailen naar h.loorbach@interzorg.nl. Voor meer informatie kan gekeken worden op www.interzorg.nl.

Door: Redactie Nationale Zorggids