Normal_playing-cards-1409643957xsb

Hotel Odoorn/Bistro la Finca gaat verbouwen om een dagbesteding voor ouderen te creëren. In het nieuwe ‘Huize Odoorn’ staat persoonlijke aandacht voor ouderen voorop. Daarnaast wordt ook de Bistro vernieuwd. Dat meldt Dagblad van het Noorden.

Geke Rengers, de dochter van eigenaresse Greet Busker, kwam met het plan voor de dagbesteding. Samen met medewerkers Anita Falke en Geke Moorlag merkte ze dat veel ouderen in de regio behoefte hebben aan persoonlijke aandacht. Daarom worden de ontbijtzaal en het cafégedeelte binnenkort omgedoopt tot ‘Huize Odoorn’. Dat heeft als gevolg dat de bistro overdag zal fungeren als ‘huiskamer’ voor de ouderen. Na 17.00 uur verandert de huiskamer weer in een restaurant waar gasten welkom zijn voor een diner.

Naast het plan voor de dagbesteding heeft Rengers de wens om de bistro in Engelse stijl te veranderen. Ook komt er een dierenweide met kleine ezels, alpaca's en dwerggeiten naast het pand. De verbouwing staat gepland tussen 1 september en 14 oktober. Hotel Odoorn/Bistro la Finca is dan gesloten.

Door: Redactie Nationale Zorggids