Normal_contract-1229857_960_720

Zorggroep Drenthe heeft een contract afgesloten met Ammarens Woondesign. De samenwerking gaat over de inrichting van het nieuwe appartementencomplex Messchenstaete en woonzorgcentrum de Wester Es in Beilen. Dat meldt de Asser Courant.

Volgens Sape Pranger, directeur van Zorggroep Drenthe, is een fijne leefomgeving waar bewoners zich meteen thuis voelen van groot belang. Ammarens Woondesign is al een aantal jaar gespecialiseerd in meubels en inrichting. Ook hun speerpunt is het creëren van een thuisgevoel bij de inrichting. Voor Zorggroep Drenthe was de keuze voor een samenwerking daarom snel gemaakt. In het bijzijn van Martin en Deby Niezen van Ammarens zette Pranger afgelopen maandag zijn handtekening onder het contract.

Met 51 appartementen, twee penthouses en onder meer een kapsalon, fysiotherapeut, huisartsenpraktijk en een restaurant is er voor Ammarens heel wat in te richten in het nieuwe Messchenstaete in Assen, dat op 1 januari 2017 klaar moet zijn. Ook voor de nieuwbouw van het Beiler woonzorgcentrum Wester Es moet nog heel wat werk verzet worden. Maar gezien de passie voor hun vak zullen ze er bij Ammarens alles aan doen om de toekomstige bewoners een mooi ‘thuis’ te geven. 

Door: Redactie Nationale Zorggids