Mantelzorgers gratis naar Börker Proms

Mantelzorgers in de gemeente Midden-Drenthe kunnen op zaterdagavond 22 oktober gratis met iemand anders naar het muzikaal evenement Börker Proms in Westerbork. De gemeente is een groot voorstander van dit muziekfestijn en stelt mantelzorgers in de gemeente in de gelegenheid om dit concert bij te wonen. Dit meldt de gemeente Midden-Drenthe.

Börker Proms is een groot muzikaal evenement dat eens in de drie jaar wordt georganiseerd. Er vinden optredens plaats van diverse muziekgroepen zoals popkoor Diggelse Diva’s, harmonie Het Orkest, mannenkoor De Börcker Stroomzangers, Börcker All Stars jazzband, combo Keys and Strings.

Als men zin heeft in een muzikaal avondje uit, dan zijn de kaarten nu gratis te bestellen bij José Post via josepost4@hotmail.com of door te bellen naar 06-13621011. Kaarten zijn te bestellen tot 1 september. Nadat geïnteresseerden de kaarten gereserveerd hebben krijgen zij in de maand september de kaarten thuisbezorgd via de post of op een andere manier. De gemeente verzoekt om deze informatie door te spelen naar andere mantelzorgers, die om een of andere reden nog niet bekend zijn bij de gemeente.

© Nationale Zorggids