Normal_zwanger

De verloskundigen van verloskundigenpraktijk De Parel in Assen verhuizen binnenkort naar Messchenstaete in de wijk Marsdijk. Judith de Vos en Yvanka Bron van de praktijk hebben deze week het huurcontract met Zorggroep Drenthe ondertekend. Dat meldt de Asser Courant.

De dames vormen samen een klein, maar hecht team. Al meer dan vijf jaar bieden zij vakkundige en persoonlijke zorgverlening voor zwangere vrouwen en hun partners. Omdat de Asser wijken Marsdijk en Peelo nog geen verloskundigenpraktijk hebben, zagen de dames hun kans schoon de praktijk onder te brengen in de nieuwe Messchenstaete. 

In dit nieuwe complex biedt Zorggroep Drenthe nog veel meer faciliteiten aan. Er komt ook een huisartsenpraktijk, een kapsalon, een pedicure, een wellnesscentrum en zelfs een restaurant. De zorggroep hoopt hiermee tegemoet te komen aan de sociale participatie van met name ouderen.

Met de verloskundigenpraktijk van De Vos en Bron zal deze doelgroep echter niet veel te maken krijgen. Dankzij hun ervaringen en de goede samenwerking hebben de verloskundigen goede hoop dat zwangere Assenaren de nieuwe praktijk in de Messchenstaete wél weten te vinden.

Door: Redactie Nationale Zorggids